fbpx

CONFERINȚA

Travel SMART FORUM

DEspre Eveniment

Travel Smart Forum este evenimentul dedicat celui mai aventuros și incitant domeniu existent: turismul.

Scopul nostru este să reunim comunitatea unită prin pasiunea pentru călătorii și dorința de a împărtăși, oferi și beneficia de cele mai bune servicii.

În fiecare an, pasionații de călătorii se întâlnesc pentru a-și povesti experiențele alături de cele mai bune agenții de turism, companii de transport și companii aeriene, cei mai pasionați bloggeri, fotografi, magazine online. Mai mult, cele mai noi trenduri din domeniu sunt detaliate de speakerii invitați.

În privința călătoriilor nimic nu trebuie să fie compromis sau uitat. Astfel, vrem să fim numitorul comun dintre cei care caută vacanțele perfecte și cei care le oferă cele mai bune servicii.

DE CE SĂ PARTICIPI?

Știm că orice tip de călător ai fi și oricare ar fi tipul tău de vacanțe, la Travel Smart Forum vei găsi comunitatea și informațiile pe care nu mai trebuie să le cauți pe Internet, pentru că:

  • Afli povești reale despre cele mai inedite experiențe de călătorie
  • Afli cele mai utile sfaturi pentru a avea experiențe unice în jurul lumii
  • Afli cele mai noi trenduri și destinații inedite în materie de travel
  • Faci parte din comunitatea de iubitori de travel
  • Participi la prezentări și workshop-uri ale speakerilor din domeniu

 

INSPIRING TRAVEL STORIeS

TEMATICA EDIȚIEI 2019

“A fost odată ca niciodată…” așa încep poveștile. Iar poveștiile de călătorie sunt unice.

Când cei mai mulți dintre noi visează să exploreze lumea, dar prea puțin au curajul să facă acest pas, ediția din 24 octombrie a Travel Smart Forum și-a propunes să aducă în față povești de călătorie unice, inspiraționale și captivante, care ajung în inima oricărui ascultător. Povești de viață reale, motivaționale despre dragoste, transformare, conexiuni, frică și descoperire. Doar de la călători pentru călători.

SPEAKERI ediȚia 2019

Raluca Muresan

ralucalatoreste.ro

 

 

Raluca este unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri de travel si consultanti in turism de la noi, cu peste 10 ani de experienta in turism, media si comunicare si multe povesti adunate de prin locurile pe unde a calatorit, unde a locuit si de la oamenii pe care ii cunoaste zi de zi.

Alina Ceclan

thehappykid.blog

Sunt o tânără familie din Cluj cu o mare pasiune pentru călătorii. Fiul lor, acum în vârstă de 3 ani și jumătate, le-a schimbat fundamental viețile. El i-a făcut să înțeleagă că viața înseamnă mai mult decât reușite financiare, evaluări de performanță și clienți mulțumiți. Astfel, în anul 2018 au luat o “pauză” pentru a se concentra mai mult pe viața în trei și au început o aventură de un an în jurul lumii. Au văzut locuri minunate în Caraibe, America de Sud și Asia de Sud-Est și au rămas cu amintiri memorabile cât pentru o viață întreagă.
Au adunat pe blogul thehappykid.blog un jurnal al aventurilor lor de călătorie, dar și sfaturi pentru excursii cu copii sau povești despre viața lor de familie călătoare. Vor să demonteze mitul conform căruia nu merită sau e prea complicat să călătorești alături de copii și să arate că orice destinație poate fi adaptată unei vacanțe în familie.

Diana și Alex își găsesc inspirația în călătorii. În viața de zi cu zi sunt la birou, el e arhitect iar ea lucrează în IT, dar simt că trăiesc cu adevărat atunci când călătoresc. Așa că își petrec serile documentându-se despre următoarele aventuri, sau scriind pe blog despre cele trecute. În vacanțe vânează clădiri interesante, cu povești, sau peisaje naturale care îți taie răsuflarea. Au descoperit Alpii și a fost dragoste la prima vedere, și-au dat seama că de trei ani în fiecare vară au ajuns acolo, și și-au propus să facă din asta o tradiție.Când nu reușesc să își ia zborul pe undeva, le place să fie turiști în propriul oraș, și să exploreze Bucureștiul cu arhitectura sa haotică.

 

Oana Hajos

haiosii.ro

Întotdeauna le-au plăcut aventurile. Drumurile ocolite, mușchiul pădurii, milioanele de stele din cupola cerului. Dar de când au copii au înțeles că natura e chiar esențială în viața copiilor și a parinților. Copiii i-au facut părinți. Parcă luați de un val, s-au lăsat duși alături de ei într-o altă lume. O lume unde nu ai griji, nu ești condiționat de nimeni și de nimic. Plănuiesc aventuri împreună și inventează povești despre locurile vizitate. Le place cel mai mult cu rulota pentru că e căsuța lor dragă unde cresc amintiri. Încearcă să descopere locuri noi, neumblate, să se bucure de drum la fel ca și de destinație.

Mihai Pop

ridetopia.ro

Andrei conduce unul dintre cele mai importante ONG-uri la nivel regional care, în ultimii 10 ani a gestionat zeci de proiecte și a promovat parteneriate în comunitatea transilvăneană. Totodata este antreprenor și promotor al antreprenoriatului în special al startup-urilor.

La picior sau pe două roți, Andrei a explorat principalele zone montane ale României cât și zone montane din afara țării, în special în Italia și Elveția. Dintre toate locurile pe care le-a vizitat se simte atașat de Munții Dolomiți din Italia, de Munții Apuseni și nu în ultimul rând de cadrul natural al Ținutului Secuiesc, considerând că aceasta zonă deține un potențial deosebit încă neexplorat

Beatrice Androne

unrucsac.com

Călătoria este pentru Beatrice fascinaţia detaliului, a istoriei din spatele destinaţiei și mai ales a oamenilor care sfinţesc locul. Crede cu tărie că amintirile nu se fac doar cu locuri, ci și cu oameni și mai crede că vacanțele „All-inclusive” nu pot educa sufletul și mintea așa cum o fac niște cazări simple în casele localnicilor, descoperirea unor taverne mai ascunse, sau o călătorie cu trenul în afara zonelor principale de atracție.  

Blogul ei, UnRucsac” este un loc de întâlnire a celor pasionați de locuri noi, de aventuri și de destinații menite să taie respirația. Pasiunile pentru scris, călătorit și fotografie, se îmbină armonios în articolele lui Beatrice și reușesc să îi facă pe cei care îi răsfoiesc însemnările de drum, să înceapă călătoria încă de la primele rânduri.

Organizator

Parteneri principali

Partener COMUNICARE

Susținători ai evenimentului

Parteneri MEDIA

Ultimele noastre articolE

Călătorește inteligent alături de noi

Cum călătorești cu un animal de companie?

Cum călătorești cu un animal de companie?

Dacă ți-ai pus vreodată întrebarea cum călătorești cu animalul de companie, noi venim în ajutor cu o serie de informații și sfaturi. E adevărat, animalele de companie sunt cei mai buni prieteni ai noștri. Ce te faci atunci când ești pasionat de călătorii și vrei să...

Kenya- țara culorilor și a experiențelor

Kenya- țara culorilor și a experiențelor

Kenya- cum sună ideea unei vacanțe în țara culorilor și a experiențelor de neuitat? Dacă într-un articol anterior am vorbit de Nigeria, acum dezvăluim o altă locație a Afracii prin care vă puteți purta pasul. Kenya este o țară din Africa de Est, renumită pentru...

Alătură-te și tu comunității

Călătorește inteligent

Destinații turistice atractive

Servicii de consultanță travel

Amintiri unice

Evenimente exclusive

Oportunități de dezvoltare

Contact us

(+4) 0754-349845 office@travelsmarthub.com

©Travel Smart Hub 2019, site în grija ReImagine Education