Călătorește Inteligent împreună cu noi

FII PARTE DIN COMUNITATEA NOASTRĂ!

destinații de escapadă

Cappadocia 3 Nopți / 4 Zile
În centrul Turciei, mai exact în podișul Anatoliei se găsește regiunea Cappadocia, o regiune selenară, ruptă de realitate, un pământ desprins parcă din basme. Acest loc este atât de pitoresc și plin de magie, încât cuvintele nu sunt suficiente pentru a-i descrie frumusețea.

Perioada: 18 – 21 Mai 2019

Buget: de la 470 Euro/ Persoana

Malta 3 Nopți / 4 Zile

Cand spunem Malta pentru multi dintre noi este sinonim cu o ecuatie cu multe necunoscute. De ce oare? Haideti sa o luam usor la pas printre stradutele fortificate si sa aflam raspunsurile.
De mici dimensiuni, arhipelagul european imbina peste 7000 de ani istorie remarcabila fiind locul unde traditia milenara convietuieste in buna intelegere cu modernitatea. Aici veti gasi temple preistorice, stanci ingradite de fosile, golfuri ascunse acoperite de un amestec armonios de arabo-italiano-baltic.

Perioada: 02 – 05 Iunie 2019

Buget: de la 315 Euro/ Persoană

Coasta Amalfi  4 Nopți / 5 Zile
Coasta Amalfi, locul unde muntele întâlnește marea, iar casele colorate stau mărturie a locuitorilor ce trăiesc în acest peisaj de poveste. Este una dintre cele mai vizitate regiuni din sudul Italiei și are unul dintre cele mai frumoase țărmuri ale Mării Tireniene. 
Perioada: 1 – 4 Septembrie 2019

Buget: de la 389 Euro/ Persoană

Ultimele noastre articole

Hotel safety tips – călătoriți inteligent și în siguranță

Este adevărat că ne place tuturor să călătorim, să avem o experiență plăcută, să ne distrăm și să uităm de toate grijile cotidiene însă nu trebuie să uităm de siguranța noastră. Uneori când suntem în vacanță tindem să ne relaxăm poate prea mult și să nu mai fim atât...

Alătură-te și tu comunității

Călătorește inteligent

Destinații turistice atractive

Servicii de consultanță travel

Amintiri unice

Evenimente exclusive

Oportunități de dezvoltare

Contact us

(+4) 0754-349845 office@travelsmarthub.com

©Travel Smart Hub 2019, site în grija ReImagine Education