Contribuie și tu

Aventurier, Fotograf & Professional Blogger

Devino colaborator 

Iubești să călătorești și vrei să îți împărtășești experiențele alături de noi? Înscrie-te ca și Colaborator Travel Smart HUB, iar noi îți promovăm povestea ta în rândul comunității noastre.

 

 

 

 

BENEFICIILE TALE  

 

  • Articolele tale sunt promovate pe website-ul nostru
  • Impresiile tale din călătorii sunt promovate în rândul a peste 500 persoane, parte din comunitatea noastră
  • Promovare în social media
  • Promovarea brandului personal

#colaboratori travel smart forum

Alexandra Moldovan

www.impresiidincalatorii.com

Alexandra Moldovan este pasionată de scris și de arta de a povesti frumos. Iubește să călătorească și să împărtășească experiențe, fapt ce a condus-o spre o facultate și un master în turism, iar în momentul actual profesează marketing-ul la o agenție de turism. Pe parcursul facultății a descoperit adevarata ei vocație în arta de a scrie. Mereu încearcă să creeze o punte de legatură între oameni și produse, oameni și destinații, oameni și experiențe. Crede în puterea cuvintelor și în crearea mesajului către cititor.

Follow pe Instagram aici:

https://www.instagram.com/andreea.m.alexandra/

 

OANA JURCA

 

Oanei îi plac hărțile, geografia și călătoriile și simte un amestec de curiozitate, energie și emoții atunci cînd vine vorba de acestea. Lucrează să-și adauge cât mai multe experiențe și piuneze pe hartă și visează să ajungă să le descrie într-un mod cât mai simplu. Călătorește în timpul liber și crede în farmecul așteptării unei călătorii, tocmai de aceea nu dorește să renunțe la jobul ei actual într-o companie multinațională din Cluj-Napoca. Pe Oana, o puteți urmări și pe site-ul ei, piuneze.ro. 

Follow pe Instagram aici:

Oana Jurca (@oanajurca16) • Instagram photos and videos

 

Simona Balea

www.impresiidincalatorii.com

Elena Simona Balea este pasionată și atrasă de tot ce înseamnă turism și călătorii. A lucrat în domeniul turistic din țară și străinătate (Ibiza, Cipru, Grecia, SUA), iar momentan lucrează în domeniul hotelier din Cluj-Napoca. Simonei îi place să întâlnească oameni din diverse colțuri ale lumii, să le știe poveștile și să împărtășească experiențe.

Follow pe Instragram aici:

https://www.instagram.com/elena_simona_wonderlust/

Ioana Manciu

https://word-traveler.com

Ioana a ales meseria de “călător” la vârsta de 18 ani, când a plecat pentru prima dată de acasă cu o bursă Erasmus. De atunci, a călătorit în 23 de țări, a studiat în Portugalia, USA, Olanda și Grecia și plănuiește să-și transforme pasiunea în propria afacere. Ioana scrie și montează filmulețe din călătoriile ei pe blogul Word Traveler din 2016.

Scrie despre locurile pe care le vizitează, cum să călătorești fără banii părinților, sau rolul pe care îl au călătoriile în educația tinerilor.

Follow pe Instagram aici: https://www.instagram.com/word_traveler/

Înscrie-te aici

Alătură-te și tu comunității

Călătorește inteligent

Destinații turistice atractive

Servicii de consultanță travel

Amintiri unice

Evenimente exclusive

Oportunități de dezvoltare

Contact us

(+4) 0754-349845 office@travelsmarthub.com

©Travel Smart Hub 2019, site în grija ReImagine Education