În epoca Instagram, fotografierea și partajarea experienței de călătorie este aproape la fel de importantă ca și călătoria în sine. Așadar, dezvoltatorii aplicației Instagram, au lansat recent un top al celor mai fotografiate orașe din lume. Fie că vorbim de Americi, Asia sau de Europa, există numeroase locuri uimitoare de vizitat și bineînțeles de imortalizat. Dacă sunteți amatori de istorie dar și de modernism, și doriți să realizați un album foto de excepție, aveți de unde alege, fie că vorbim de Veneția Nordului, Sankt-Petersburg, sau de străzile aglomerate și agitate de pe Wall Street, New York. Dacă doriți să alegeți o destinație mai aproape de casă puteți să vă îndreptați obiectivul camerei de fotografiat spre Barcelona pentru a explora arhitectura unica a lui Gaudi, vestită în întreaga lume, sau spre Paris pentru a “vă îndrăgosti la  prima vedere” de romanticul oraș. Acestea fiind spuse, ce mai așteptați? Aruncați o privire peste articolul de mai jos și decideți următoare destinație pentru fotografiile perfecte. Admirați aceste destinații uimitoare prin propriul vostru obiectiv de fotografiat.  
10. Barcelona Un amestec de vechi și nou, Barcelona este orașul unde pe timpul zilei poți descoperi excentricele opere a le lui Gaudi iar noapte te poți distra in cluburile vibrante.
9. Istanbul Într-un oraș atât de divers precum Istanbul, nu te vei plictisi niciodată. Moschei, bazaruri, plimbări cu barca, apusuri minunate și oameni veseli, chiar ai ce alege pentru instantaneul perfect.
8. Jakarta Fiind un oraș cosmopolitan, Jakarta este dinamică zi și noapte. De la zgârie-nori până la stilul vechi, arhitectura oferă peisaje fascinante.
7. Saint Petersburg Cunoscută ca și capitala culturală a Rusiei, Saint Petersburg este împodobit cu cladiri aurii, strălucitoare. Aici vei descoperiarta, istoria si muzica clasică.
6. Los Angeles Odată ajuns aici, trebuie să fotografiezi renumitul semn Hollywood ( simbolul epocăi de aur). Mai apoi schimbă aparatul de fotografiat pe un telescop la Observatorul Griffith.
5. Paris Surprinde romantismul Parisului, la pas, într-o plimbare romantică alături de cel iubit pe Champs Élysée sau la Turnul Eiffel.
4. Sao Paulo Fie ca alegi sa explorezi străzile însorite printre palmieri sau sa descoperi diversitatea mâncărurilor de tip street food , aici vei găsi mereu ceva interesant de făcut.
3. Londra Regatul Unit are numeroase monumente istorice, fiind una dintre capitalele europene cu o istorie bogata. Orașul este un magnet pentru milioanele de turiști care îl vizitează, si au toate motivele sa o facă.
2. Moscova Dacă vrei să vizitezi unul dintre cele mai importante centre culturale din Europa, Moscova este alegerea potrivită.
1. New York New York este un oraș imens ce este vizitat de peste 40 de milioane de turiști în fiecare an. Alege să fotografiezi acest oraș minunat de pe Top of the Rock și vei avea cu siguranța niște fotografii remarcabile.

Despre comunitatea Travel Smart HUB

Travel Smart HUB este comunitatea pasionaților de călătorii ce reunește în prezent peste 400 călători din România. Comunitatea integrează în același loc soluții smart de travel, evenimente, workshopuri și servicii conexe de promovare în turism. Persoanele care doresc să facă parte din comunitate se pot înregistra gratuit pe site-ul oficial www.travelsmarthub.com pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în materie de travel, dar și de a beneficia de oferte personalizate de călătorie.

Share This