„Călătorului îi șade bine cu drumul”  spune o veche zicală. Nu o contrazicem, dar totuși noi o adaptăm puțin și afirmăm „Călătorului îi șade bine cu aparatul foto”!

Cu toții vrem să realizăm acel „picture perfect” în călătoriile noastre, mai ales dacă acestea reprezintă momente unice în viață și nu numai. Dar pentru ca acest lucru să fie realizabil avem nevoie și de recuzită.

Acum că tot am intrat în luna iubirii și avem două ocazii speciale prin care putem sărbători acest minuntat sentiment: fie pe ritm american și sărbătorim celebrul Valentine’s Day sau rămânem tradiționali și fideli „Dragobetelor”. Avem nevoie să surprindem momentele unice pe care le experimentăm alături de persoana iubită. Cum?

 

Noi v-am propune clar și fără drept de apel să profitați prin intermediul unei vacanțe, mai ales că cei de la F64,  magazinul pasionaților de fotografie, au și lansat o promoție prin care puteți să vă achiziționați toată recuzita necesară pentru a realiza amintiri memorabile. Dar chiar și dacă nu aveți în plan o călătorie și optați pentru alte activități cu siguranță acestea vor trebui imortalizate.

 

f64.ro

 

Și cum altfel ați putea într-un mod eficient și profesional, fără să apelați la terțe persoane care doar v-ar stânjeni intimitatea? Recomandăm cu căldură să vă achiziționați recuzita necesară nu doar pentru a avea parte de „Dragoste la primul cadru” ci și la al doilea, al treilea …al infinitelea. Doar dragostea nu se rezumă doar la simple sărbători, așadar veți avea nevoie de amintiri imprimate pe fotografii ca să aveți ce răsfoi și nostalgia la bătrânețe.

Alexandra Moldovan

Alexandra Moldovan este pasionată de scris și de arta de a povesti frumos. Iubește să călătorească și să împărtășească experiențe, fapt ce a condus-o spre o facultate și un master în turism, iar în momentul actual profesează marketing-ul la o agenție de turism. Pe parcursul facultății a descoperit adevarata ei vocație în arta de a scrie. Mereu încearcă să creeze o punte de legatură între oameni și produse, oameni și destinații, oameni și experiențe. Crede în puterea cuvintelor și în crearea mesajului către cititor.

Share This