Revolut în sus și Revolut în jos. Asta auzim și vedem peste tot. La ora actuală, majoritatea dintre voi ați auzit de acest card, ce devine din ce în ce mai utilizat și în România. Și nu degeaba. Deși noi românii suntem foarte sceptici când vine vorba de tranzacții online sau de diverse metode de administrare a banilor, Revolut s-a dovedit a fi un real succes.

Am decis să scriu acest articol pentru a ilustra în primul rând plusurile și minusurile acestui card, pentru a vă arata cum poate el fi perfect pentru călătorii și bineînțeles pentru a împărți cu voi un mic bonus. Despre ce este vorba? Păi despre pormoția Revolut pentru a atrage mai mulți utilizatori. Aceasta constă în a-ți face un cont în aplicația Revolut, îți comanzi un card standard GRATUIT și în plus primești 50 RON CADOU. Este foarte simplu și în plus este Win-Win! La rândul tău poți invita prieteni și câștiga bănuți!

 

CE ESTE REVOLUT?

La prima vedere pare o aplicație bancară. Dar, deși îți emite un card cu ajutorul căruia poți efectua diverse plăți și transferuri, Revolut nu este o bancă. Revolut este o companie din Marea Britanie lansată în 2015 ca o alternativă complementară a băncilor. Totul este online. El îți oferă o aplicație de administrare a banilor precum și posibilitatea de a economisi. Adică un cont de economii. Cardul Revolut standard de tip multi-currency (cu monede multiple) este principalul motiv pentru care această aplicație  este atât de avantajoasă mai ales pentru călătorii. Cu ajutorul lui, poți primi și poți trimite/cheltui bani în peste 150 de monede oriunde în lume, la orice tip de tranzacție cu comisioane minime sau chiar 0.

Scopul Revolut este să se adapteze nevoilor clienților, oferindu-le controlul. Există conturi pentru companii și consumatori, iar Revolut oferă cheltuieli globale și transferuri internaționale de bani fără comisioane ascunse. Revolut are peste 3 milioane de clienți, dintre care circa 150 mii de utilizatori  în România. Potrivit site-ului său web, acești clienți au încheiat peste 150 de milioane de tranzacții cu o valoare totală de peste 15 miliarde de lire sterline. Clienții au economisit aproximativ 560 milioane de lire grație cursurilor  reale de schimb. Plus că totul este foarte securizat. Îți poți schimba codul PIN direct din aplicație iar fiecare tranzacție trebuie aprobată. Aplicația o deschizi fie cu amprentă fie cu un cod PIN. Iar pentru tranzacții pe internet, se poate folosi cardul virtual care se schimbă cu fiecare tranzacție!

CUM FUNCȚIONEAZĂ REVOLUT ȘI UTILITATEA SA ÎN CĂLĂTORII

Contul tau Revolut este controlat printr-o aplicație care poate fi instalată atât pe Android cât și pe IOS. Din sceastă aplicație ai control deplin si direct asupra tuturor aspectelor contului tău. Poți vedea tranzacțiile, poți contabiliza pe ce cheltui banii (pe categorii), ai evidența balanței contului și vei putea transfera bani local sau internațional către alte conturi Revolut și/sau conturi bancare tradiționale. Vei putea face plăți, și vei putea controla instantaneu măsurile de securitate active pe contul și cardul tau.Cardul poate fi Visa sau MasterCard, și poate fi atât fizic cât și virtual. 

Dacă soliciți acum cardul fizic, pe lângă cei 50 de lei bonus vei beneficia și de gratuiate la transport. Mai salvezi astfel 27 RON pe care altfel i-ai plati pentru livrare.

Link-ul pus la dispoziție în acest articol va expira pe 7 Octombrie 2019 — dar dacă  te decizi să profiți de ofertă și să-ți introduci nr de telefon în aplicație (durează câteva secunde), oferta va rămâne valabilă pentru tine chiar dacă vei finaliza înregistrarea mai apoi.  Vreau oferta acum!

Poți economisii cu ușurință bănuți. Poți face acest lucru prin Vault, cu ajutorul unor contribuții unice atunci când dorești, sau prin  rotunjirea fiecărei tranzacții. Totodată poți utiliza Revolut pentru a-ți urmări cheltuielile prin notificări de plată instantanee, precum și analize simple de înțeles care clasifică tranzacțiile, astfel încât să te poți încadra mereu la un buget prestabilit.

Fie că te duci în Ungaria, Cehia, Islanda, Statele Unite ale Americii sau Turcia, destinația are cea mai mică importanță. îți treci din contul curent în moneda respectivă și, când plătești cu cardul, e ca și cum ai plăti cash cu banii lor. Îți poți cheltui banii în peste 140 de monede din întreaga lume.  Banii îi schimbi direct în aplicație, dacă dorești sau poți plăti direct cu cardul indiferent de moneda contului, fără a mai face schimbul valutar.  De ce e Revolut diferit aici? Păi, cel mai mare plus este faptul că schimbul valutar se face la cursul interbancar, nu la cel practicat de bănci sau casele de schimb – unde mereu ieșim în pierdere. Aici, înainte să schimbi în altă monedă, îți apare cursul de schimb, iar tu poți opta dacă îți este sau nu convenabil să valorifici operațiunea. De exemplu, până acum eu am făcut tranzacții către bănci tradiționale internaționale unde în mod normal, fără Revolut aș fi avut comisioane mai ridicate decât suma depusă. Înainte să schimbi în orice monedă îți apare cursul.

 • Zero Comisioane si Zero Taxe
 • card fizic GRATUIT (inclusiv livrarea sa)
 • transferuri instant
 • curs valutar apropiat de BNR
 • 50 RON CADOU

 

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ PROMOȚIA ȘI CARE SUNT AVANTAJELE

Pași de urmat pentru a beneficia GRATUIT de cardul fizic și cei 50 LEI

Pasul 1:Intri pe link-ul din acest articol printr-un simplu click pe buton.

Pasul 2: Descarci aplicația Revolut și-ți verifici identitatea

Pasul 3: Aplici pentru un Card Revolut Mastercard Standard Gratuit (inclusiv livrare gratuită)

Pasul 4: Invită la rândul tău prieteni care vor primi din partea ta Cardul Revolut GRATUIT + 50 RON CADOU și în plus vei CASTIGA și TU 50 LEI pentru fiecare prieten care va comanda cardul. 

 

AVANTAJELE CARDULUI REVOLUT

 1. Poti bloca cardul oricând direct din aplicație dacă îl pierzi sau îți este furat. Tot de aici îl și poți și debloca în doar câteva secunde.
 2. Poti schimba banii instant la cursul BNR pentru mai bine de 150 de valute
 3. Ai asigurare de călătorie de la doar 1 leu pe zi
 4. Schimburi valutare si transferuri GRATUITE
 5. Verificarea foarte ușoară a plăților datorită organizării perfecte în cadrul aplicației
 6. Ai opțiunea Vaults pentru a economisi. Banii se pun într-un depozit virtual din cadrul aplicației la care ai acces în orice moment.
 7. Poți cere acces la peste 1000 de lounge-uri din aeroporturi la prețuri foarte bune sau chiar gratuit dacă faci upgrade la variantele Premium sau Metal
 8. Notificare instant pentru fiecare plată efectuată cu detaliile destinatarului

Share This