fbpx

Am cumpărat sejurul la VON GOLDEN COAST pe ultima suta de metrii, cu aproximativ 2 săptămâni înainte de date plecarii deoarece prietenii noștri cu copii au ales acel hotel si am zis sa ii fac o bucurie Arianei, sa fie împreuna cu prietenii ei acolo.
Perioada aleasa a fost 26.07 – 02.08.2021. Având in vedere ca este in plin sezon estival îmi era groaza de temperaturile ridicate. Tin minte cât de cald e vara in Antalya de când locuiam acolo. Temperaturile mi se păreau destul de insuportabile si evitam pe cât posibil sa ies ziua afara, preferam sa ies după ora 19 când se mai răcorea.
Am simțit caldura sufocanta din momentul in care ne-am dat jos din avion, dar cumva după a doua zi parca ne-am obișnuit si nu ni se mai părea chiar atât de rău. Cred ca un factor important e si umiditatea din aer care oscila foarte mult, de la 60% la 3% la interval de câteva ore.

Localizare
Hotelul Von Golden Coast este localizat in Side, cam la 45 de minute de aeroportul din Antalya. Este situat intr-o zona cu hoteluri, destul de departe de centrul vechi al orașului Side sau de alte magazine. Noi pentru a ajunge in Side am luat un taxi si a fost cam 20 Euro pana in oras iar drumul a durat aproximativ 25 de minute.

Sosirea la hotel

Am ajuns la resort in jurul orei 15:00. Check-inul a mers foarte repede, însă între ora 16 si 19 nu am mai găsit nimic de mâncare in hotel. Ulterior am văzut ca era deschisă o patiserie de unde am fi putut opta pentru ceva dulce sau ceva mini sandvișuri.

Camerele
Noi am avut o camera standard cu un pat matrimonial si un pat de o persoana. Prima impresie când am ajuns in camera nu a fost neaparat una foarte plăcută. Camera mi s-a părut cam micuța si modesta, iar mini barul dezamăgitor pentru un concept Ultra All Inclusive ( avea doar apa plata, apa minerală si ceva sucuri cu pai pentru copii).

Ce mi-a plăcut însă a fost faptul ca era foarte curat si in fiecare zi dupa ce doamna de la house keeping făcea curățenie si ne schimba prosoapele, ne lasa pe pat un aranjament frumos si inedit din prosoape si flori.

Serviciile

Serviciile din hotel au fost as spune acceptabile. După părerea mea, personalul a fost redus in raport cu nr. de turiști prezenti in hotel si asta s-a resimțit mai ales in timpul meselor luate in restaurantul principal datorita timpului indelungat de asteptare a băuturile comandate precum si in barurile din incinta hotelului care deveneau destul de aglomerate.

Mâncarea si Băuturile

Conceptul de Ultra All Inclusive este puțin cam mult spus pentru acest hotel. Mâncarea a fost foarte gustoasa dar nu foarte variata iar băuturile majoritatea proveneau de la dozator. Găseai cam tot ce vroiai dar nu era neaparat de o calitate premiul.

Facilitați

Din punctul acesta de vedere recomand Von Golden Coast. Hotelul are un teritoriu foarte vast, cu multe grădini frumos amenajate (găsești hamace, locuri de relaxare), 2 Snack-baruri, Gosleme House, Patiserie, Bistro, 7 baruri, Coffee House, si 7 restaurante A’la Carte ( cu taxa – 10 Euro/ pers) – Noi am optat intr-o seara pentru o cina la restaurantul cu peste, iar personam mi-a plăcut mult atat mâncarea cat si experiența.

Ce m-a impresionat la acest hotel a fost plaja, foarte lata cu intrare lina in mare si cu nisip fin. Hotelul are si un ponton foarte frumos de unde poți face sărituri in mare, plaja sau sa stai la terasa frumos amenajată.

Pentru amatorii de tobogane de apa, hotelul are si un Aqua Parc cu 13 tobogane- 9 pentru Adulți si 4 pentru copii.

Concluzii

Hotelul este o alegere potrivită pentru familii cu copii dar si pentru tineri care doresc relaxare sau distracție. Având in vedere ca sunt 3 hoteluri din același lanț, exista zone comune care deservesc toate cele 3 hoteluri însă sunt si anumite zone care sunt exclusiv doar pentru fiecare hotel in parte.
Teritoriul e foarte vast si nu ai timp sa te plictisești. Am avut mulți turiști la acest hotel si nimeni nu a putut găsi un minus, din contra toți au fost multumiți per total de sejur si de ce au primit.

  • Raport Calitate / Pret 93% 93%
  • Camere 85% 85%
  • Servicii 90% 90%
  • Curatenie 95% 95%
  • Locatie 95% 95%
  • Facilitati 93% 93%

Share This